Echo Tiroide
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Echo Abdominale
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Echo Gjiri
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Previous slide
Next slide

Rreth Nesh

KLINIKA ED (ECHODIAGNOSTIC) u themelua në Shtator 2017.

Kryen ekzaminime ekografike me aparatura bashkëkohore dhe trajtim të patologjive të ndryshme

Lider në fushën e mjekësisë imazherike diagnostikuese në Shqipëri, synon të mbetet e tillë edhe në të ardhmen, duke investuar në staf mjekësor profesional si dhe në aparatura moderne.

Stafi i KLINIKA ED mbetet besnik i misionit të tij: t’i shërbejë pacientit me dhembshuri, aftësi dhe integritet. Trajnimi, specializimi dhe edukimi i vazhdueshëm i specialistëve tane dhe pjesëmarrja e tyre në takimet shkencore ndërkombëtare lejojnë futjen e vazhdueshme të arritjeve më të reja në mjekësi në veprimtarinë praktike radiologjike.

Kujdes cilësor mjekësor

Shërbimet Tona

Pediatri

Departamenti i Pediatrisë i shërben gjithë pacientëve të grupmoshave nga 0 deri në 15 vjeç.

Dermatologji

Dermatologjia në klinikën tonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore të një niveli të lartë.

Kardiologji

Departamenti i Kardiologjisë mbulon me shërbim çdo kërkesë dhe urgjencë kardiake.

Gjinekologji

Departamenti i Gjinekologjisë ofron shërbime nga një ekip i suksesshëm dhe i specializuar.

Endokrinologji

Trajtim i patologjive të cilat rrjedhin si pasojë e disbalancimit hormonal prej gjëndrave endokrine.

ORL

Departamenti i ORL kujdeset për pacientë që vuajnë nga problemet me veshin,hundën,kokën dhe qafën.

Radiologjia

Stafi i KLINIKA ED mbetet besnik i misionit të tij: t’i shërbejë pacientit me dhembshuri, aftësi dhe integritet. Trajnimi, specializimi dhe edukimi i vazhdueshëm i specialistëve tane dhe pjesëmarrja e tyre në takimet shkencore ndërkombëtare lejojnë futjen e vazhdueshme të arritjeve më të reja në mjekësi në veprimtarinë praktike radiologjike.